Africa Tours CSS Sprite


Medarbejdere med passion

Jesper Horsted – Produktion
Jesper Horsted er uddannet biolog. Han har tidligere været direktør i Danmarks Akvarium og efterfølgende på Den Blå Planet, som han var idémanden bag. Han har en meget bred viden om dyr, og bestemt ikke kun dem der kan svømme, men i høj grad også om dem der kan krybe, gå og flyve. Denne viden, der også omfatter et indgående kendskab til naturen og miljøet generelt, gælder ikke mindst for mange af klodens eksotiske egne på oversøiske destinationer. Formidling af viden har således været et naturligt element gennem hele Jespers arbejdsliv og ligger dybt i hans DNA.

Gita Frendrup Larsen – Salg og backoffice
Gita har arbejdet i rejsebranchen gennem en årrække, og har stor erfaring med salg af gruppe- og safarirejser i Afrika.
Gita har rejst mange steder i Verden blandt andet til Kina, Bali, Thailand, Australien og Afrika.

Sofia Bang Pedersen – Salg og backoffice
Sofia har boet i Sydafrika og har blandt andet arbejdet som camp manager på en lodge i Kruger Nationalpark. Udover mange oplevelser i Sydafrika har Sofia også rejst i Swaziland, Lesotho, Namibia, Botswana, Zambia, Seychellerne, Kenya, over hele Europa samt i Costa Rica.

Linda Jensen - Salg og backoffie
Linda har rejst i det meste af verden. Hun elsker især at tage på eventyr, hvor der er mulighed for store naturoplevelser, et rigt dyreliv og muligheden for at møde nye kulturer. Af spændende rejselande udenfor Afrika har Linda blandt andet rejst i Indien, Nepal, Borneo, Vietnam, Canada, Australien, Brasilien, Ecuador og Galapagos. Linda har arbejdet i rejsebranchen i mere end 13 år.  

Nina Dalgas Hildebrand - Salg og backoffie
Nina lever efter ordsproget ”at rejse er at leve”. Hun har bl.a. arbejdet udenlands i en årrække, hvor hun har opholdt sig over længere perioder i landene Egypten, Jordan, Venezuela, Thailand, Tyrkiet og Grækenland. Dertil har hun rejst meget rundt i Afrika, specielt med kendskab til Tanzania, Botswana og Malawi. Nina har arbejdet i rejsebranchen siden 2008.

Lisbeth Mølby Rasmussen - Backoffice
Lisbeth har rigtigt mange års erfaring i rejsebranchen og har rejst i blandt andet Thailand, Indien, USA, Mexico, Dansk Vestindien samt de fleste lande i Europa. Lisbeths store kærlighed er Afrika og Lisbeth har blandt andet rejst i Sydafrika, Botswana, Namibia, Zimbabwe, Tanzania, Kenya, Uganda og Seychellerne. Derudover også til Dubai og Oman. 

Kim Verbrugh Larsen – Backoffice og fly
Kim har mere end 30 års erfaring fra rejsebranchen, og har stor erfaring med såvel charter-, ferie- og erhvervsrejser. De sidste mange år har Kims primære opgaver været med fokus på grupperejser til hele verden. Selv har Kim rejst over store dele af verden, blandt andet i Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Holland, Belgien, Luxembourg, Schweiz, Østrig, Ungarn, Tjekkiet, Polen, Italien, San Marino, Vatikanet, Monaco, Frankrig, Spanien, Portugal, Grækenland, Kroatien, England, Irland, Estland, Letland, Syrien, Sydafrika, Indonesien, Singapore, Thailand, Hong Kong, Australien, Canada, USA og Brasilien.

Kristian Mathiasen – Backoffice og fly
Kristian har mere end 40 års erfaring i rejsebranchen. Heraf 11 år i luftfart. Kristian er særdeles rejsevant og har ligesom resten af teamet bag Safari & Beyond en stor rejseerfaring. Kristians rejseminder er blandt andet fra Norge, Sverige, Finland, Island, England, Skotland, Irland, Tyskland, Østrig, Ungarn, Schweiz, Frankrig, Belgien, Holland, Italien, Spanien, Portugal, Grækenland, Israel, Ægypten, Dubai, Abu Dhabi, Sydafrika, Canada, USA, Mexico, Kina, Japan, Thailand og Indonesien.

Claus Lund Sørensen - Direktør
Claus er vores direktør og medejer af Safari And Beyond. Claus har ligesom resten af teamet oplevet og rejst i store dele af verden  - blandt andet Kina, Thailand, de fleste lande i Europa, USA, Skandinavien, Island samt Afrika.