Africa Tours CSS Sprite


Kig forbi vores stand på Danmarks største rejsemesser  
- og drøm dig lidt længere væk.

På ”Ferie For Alle” i Herning og ” Rejsemessen for Kvalitetsrejser” i København har du mulighed for at hilse på flere af vores dygtige rejseledere og rejsekonsulenter.

På rejsemesserne afholder vi spændende rejseforedrag om vores forskellige rejser og rejsemål. Hjemmesiden opdateres med konkrete rejseforedrag, samt konkrete datoer og foredragstider.

Ferie For Alle, Herning, 21.-23. februar 2020

Ferie For Alle er Skandinaviens største feriemesse og du finder Safari And Beyond på stand G5710 i 2020.

På Safari And Beyonds  messer har du mulighed for at hilse på Safari And Beyons rejseeksperter samt deltage i vores spændende rejseforedrag.

Køb din entrebillet allerede nu og spar 50%
Der er 250 billetter og du kan kun købe 2 billetter af gangen - så det er først-til-mølle! Du køber din entrebillet HER.

Sådan bruges koden:
Klik på "Køb din billet-knappen" og indtast koden i kodefeltet på første side i webshoppen. Klik på "tilføj". Klik videre på "Bestil billetter", og der fremkommer en rabatbillet. Når købet er gennemført, modtages billetterne som PDF-fil via e-mail.

Udstillernavn: Africa Tours. Din rabatkode er: GFFA-pfcq

Kom og hør et af vore spændende foredrag:

Lørdag 22. februar kl. 14.30 i lokale G2. Fem fantastiske safarier til Afrika og Asien

Foredraget vil føre jer gennem fem af vores spændende safarier, som vi tilbyder i 2020 og starten af 2021.
Det er rigt illustreret af billeder fra rejserne, som omfatter ”Gorilla Safari i Uganda” og ”Kenya Migration Safari”, hvor hhv. vores nærmeste slægtninge, gorillaerne og chimpanserne, samt gnuernes og zebraernes imponerende vandring opsøges. På ”Giganternes Safari i Sydindien og Sri Lanka” er der særligt fokus på elefanter og blåhvaler, mens ”De Store Rovdyrs Paradis” til det centrale Indien og Kenya bl.a. har tigre og løver som mål. Endelig fortælles om ”Safari i 5 Lande i Det Sydlige Afrika” med en overraskende kort rute.
Foredragsholderen - Jesper Horsted - er selv rejseleder på fire af safarierne og har et nært kendskab til den femte, så der er gode muligheder for at stille spørgsmål under og efter foredraget.

Søndag 23. februar kl. 15.30 i lokale G2. Slip drømmen fri – på safari i Afrika, Indien og Sri Lanka

Kom og hør om nogle af de meget spændende naturrejser, som Safari and Beyond og Africa Tours har på programmet det næste års tid. Turene går til flere af de klassiske afrikanske safaridestinationer som Sydafrika, Zambia, Namibia, Botswana, Zimbabwe Uganda og Kenya, men også Indien og Sri Lanka er repræsenteret på nogle af rejserne. Var det f.eks. noget med en kombinationsrejse, hvor det bl.a. er muligt at se Indiens elegante tigre i junglen og Kenyas imponerende løver på savannen på én og samme safari?
Foredraget er illustreret med mange billeder, som foredragsholderen - Jesper Horsted - selv har taget de fleste af under tidligere rejser i landene, bl.a. af nogle af de mange spændende dyr, den smukke natur samt de kulturhistoriske attraktioner.

Rejsemessen for Kvalitetsrejser, København, 17.-18. oktober 2020

Du finder os på samme stand i Øksnehallen igen i 2020 som tidligere, stand 90B

Vi har foredrag lørdag kl. 13.40 i sal C og igen søndag kl. 13.40 i sal C. Nærmere info følger.

Vi glæder os til at hilse på dig.