Africa Tours CSS Sprite


Kig forbi vores stand på Danmarks største rejsemesser og drøm dig lidt længere væk.

På ”Ferie For Alle” i Herning og ” Rejsemessen for Kvalitetsrejser” i København har du mulighed for at hilse på flere af vores dygtige rejseledere og rejsekonsulenter.

På rejsemesserne afholder vi spændende rejseforedrag om vores forskellige rejser og rejsemål. Hjemmesiden opdateres med konkrete rejseforedrag, samt konkrete datoer og foredragstider.

Rejsemessen for Kvalitetsrejser, København 19. - 20. oktober

Rejsemessen for Kvalitetsrejser foregår i Øksnehallen. Vi deler stand med Africa Tours og du finder os med samme placering som sidste år, på stand 90A.

Kom og hør vore rejseledere på spændende foredrag. Vi har følgende foredrag:

Lørdag kl. 14.20-14.50 i sal C / Lars Gejl – Et unikt perspektiv på Finland og dyrelivet
Rejseleder og naturfotograf Lars Gejl har mere end 40 års erfaring med naturformidling, og flere af Lars’ billeder er udgivet i talrige bøger, magasiner, og på frimærker nationalt som internationalt. Lars elsker at være på farten og helst med et fotografiapparat under armen som fx da han i Landrover krydsede han Sahara og kørte Afrika på langs i løbet af elleve måneder, eller da han rejste flere tusinde kilometer i hundeslæde over Grønland og undervejs var i nærkontakt med både polarræv, isbjørne og hvalros. Lars fortæller om sine oplevelser med ulve, bjørne, og bl.a. urfugle som alle er mulige at møde på Lars’ spændende rejse til Finland, april 2020. 

Søndag kl. 11 – 11.30 Sal G / Jesper Horsted – Etiopien og enestående naturoplevelser
Yderst spektakulære landskaber og et helt enestående dyreliv. Det er hvad en naturrejse til Etiopien kan byde på. Glæd dig til et foredrag med billeder af de oplevelser, som venter på en safari til det mange kalder Afrikas tag, nemlig Etiopiens vidtstrakte vulkanske højland fortalt af rejseleder Jesper Horsted.
At sidde midt i en stor flok gelada-aber er en oplevelse for livet, og når det foregår i Simien Mountains, der kan matche selveste Grand Canyon i storhed, bliver det ikke meget mere unikt. Fantastisk er det også at opleve verdens mest sjældne medlem af hundefamilien, nemlig den utroligt smukke etiopiske ulv. Trods sjældenheden er den forholdsvis let at se på det helt åbne Sanetti plateau i ca. 4.000 meters højde i Bale Mountains. Dette er blot et par af højdepunkterne i det geologisk set dramatiske krydsfelt, hvor Afrikas største højlandsområde gennemskæres af den imponerende Great Rift Valley med savanne, varme kilder, søer, floder og vandfald. Etiopien er desuden et land beriget med farvestrålende folkefærd og store kulturattraktioner, hvoraf flere er på UNESCO´s liste over verdens kulturarv, f.eks. forhistoriske borge og berømte klippekirker. Foredraget giver et godt indblik i Etiopiens storslåede natur suppleret med spændende kulturelle islæt.

Søndag kl. 13.40 – 14.10 i sal E / Jesper Horsted - Indiens Tigre, Templer og Taj Mahal
Hør Jesper Horsted fortælle om denne helt fantastisk naturrejse til fire smukke nationalparker i det centrale Indien, der bl.a. rummer en enestående bestand af tigre, og som var inspirationskilde til forfatteren Rudyard Kiplings verdensberømte værk, Junglebogen. Turen er krydret med besøg ved tre af Indiens største kulturattraktioner, nemlig Taj Mahal, Agra Red Fort og templerne i Khajuraho, der alle er på UNESCO´s liste over verdens kulturarv.
Indien er ubetinget det land, hvor der lever flest vilde tigre, og hvor sandsynligheden for at se dem samtidig er langt størst. Faktisk er bestanden af den smukke bengalske tiger i fremgang i landet, hvilket ikke mindst skyldes nationalparkerne i det centrale Indien. Under vejs på ruten besøges Panna, Bandhavgarh, Kanha og Pench, der ud over de sunde tigerbestande også rummer andre spændende rovdyr, masser af smukke byttedyr som vildsvin, hjorte, antiloper og okser, mange aber samt et imponerende og farvestrålende fugleliv, hvor den vilde påfugl måske er den allermest imponerende.
Foredraget er illustreret med mange billeder, som rejselederen og foredragsholderen har taget på tidligere rejser i området, bl.a. af nogle de mange tigre, som er blevet set under vejs, men også af de andre spændende dyr, den smukke natur og de verdenskendte historiske bygningsværker.

Ferie For Alle, Herning, 21.-23. februar 2020

Ferie For Alle er Skandinaviens største feriemesse og du finder Safari And Beyond på stand G5710 i 2020.

På Safari And Beyonds  messer har du mulighed for at hilse på Safari And Beyons rejseeksperter samt deltage i vores spændende rejseforedrag.

Vi glæder os til at hilse på dig.