Africa Tours CSS Sprite


Praktiske råd vedr. rejse til Indien og Kenya

BEMÆRK
Der tages forbehold for ændringer af flytider og indkvarteringssteder. Rejsen gennemføres ved minimum 8 deltagere og max.16 deltagere.

VISUM 
Indien: Der kræves visum for at rejse ind i Indien. E-visa kan søges HER. Dette kan gøres fra 120 dage før til senest 10 dage før rejsen.

Kenya: Der kræves visum for at rejse ind i Kenya. E-visa kan søges HER. Visum er gyldigt 90 dage. Forvent ca. 2 dage fra ansøgning til det er klar. Visum kan også købes ved ankomst til Kenya. Vi anbefaler at købe visum ved ankomsten. Uanset om der bestilles eVisa til Kenya, som afregnes online på forhånd, eller om visum betales ved ankomst, skal visumansøgningen afleveres i en visa-skranke ved ankomst til Nairobi.

TEMPERATUR OG BEKLÆDNING
Klimaet i størstedelen af Indien er tropisk, og har derfor generelt høje temperaturer. I hovedstaden New Delhi ligger gennemsnitstemperaturen på omkring 25 grader. I de varmeste måneder kommer temperaturen ofte over 40 grader. Indien er desuden ramt af klimaforandringerne, ligesom vi også er herhjemme. Klimaet i det centrale Indien er køligst i vintermånederne fra november til februar, hvor naturen er mest frodig og fremtræder smukkest. Fra marts til juni tiltager varmen og klimaet bliver meget tørt. I denne periode visner meget af vegetationen hen, og da de fleste vandhuller og mange små vandløb samtidig tørrer ud, er det den bedste årstid for at se mange dyr omkring de få tilbageværende vandressourcer. Fra juni til september falder temperaturen igen på grund af monsunregnen, men fugtigheden stiger. I denne periode er de fleste nationalparker lukkede på grund af den kraftige regn, og de genåbner først mellem 1. oktober og 1. november, når de små grusveje i parkerne igen bliver farbare.

Ækvator går gennem Kenya, og passeres på mange af vores rejser. Solen er derfor meget hård ved vores sarte danske hud og derfor anbefales en solcreme med en høj faktor. Faktor 30-50 er passende for mange. Undgå for megen direkte sol i timerne midt på dagen. Klimaet er tropisk med høj luftfugtighed ved kysten, hvor en frisk brise fra havet ofte lufter behageligt. I safariområderne inde i landet er klimaet mere tørt og varmen føles behagelig for de fleste. Dagtemperaturer på omkring 25-30 grader inde i landet er normalt, men morgenerne, hvor man kører safari kan være kølige. Temperaturen varierer i forhold til de områder man befinder sig i. Det kan derfor være en god idé at medbringe en fleecetrøje eller jakke.

Vi har udarbejdet en guide som indeholder praktiske tips og råd vedr. din rejse De Store Rovdyrs Paradis - Safari til Indien og Kenya. 

Guiden kan ses og printes HER.

Rejsedatoer 2021

Dato Pris fra
12. mar. -
27. mar.
16 dage
31.995 DKK
Få tilbud