Africa Tours CSS Sprite


Rejs med Sami Widell

Eksotiske oplevelsesrejser har altid været Sami Widells store lidenskab, og i sine 15-år som rejseleder har han besøgt alle syv kontinenter og rejst i mere end 30 procent af alle verdens lande.

Sami har dykket i de smukkeste underhavsriger flankeret af farverige fisk og kæmpemæssige havdyr samt sejlet kajak imellem majestætiske isbjerge i Antarktis. Han har stået ansigt til ansigt med gorillaer i central Afrikas tætte og fugtige regnskov. Vandret i Himalayas tynde luft og bidende kulde i sneleopardernes fodspor, gravet sin bil fri af Sudans ørkensand et utal af gange foruden at have doneret litervis af blod til myg over hele verden i kampen forat se jaguar, tiger, bjørne og meget andet og så har han vandret over den afrikanske savanne fulgt af sultne løver og nysgerrige masaier.

Sami er udannet forstkandidat, og kombineret med mere end 20 års erfaring i bl.a. Knuthenborg Safaripark og Zoologisk Have har han kunnet kombinere sin store viden om naturen med sin store

viden om naturen med en dybdegående forståelse for, hvordan den skal forvaltes.

Sami har desuden været faglig konsulent på bøger og TV-produktioner, og han nyder at vise og fortælle sine ekspeditionsdeltagere om verdens forunderlige natur, og de godt 8,7 millioner arter, som vi mennesker deler kloden med.