Africa Tours CSS Sprite


Rejs med Paw Gosmer

 

Paws hjerte banker for dyrene og for Afrika.

Paw har både rejst som engageret rejseleder i det sydlige og østlige Afrika, og alle, der har rejst med Paw som rejseleder udtrykker begejstret: ”ham skal vi rejse med igen”.Paw har qua sit virke i Aalborg Zoo, hvor han har arbejdet i mere end 25 år, deltaget i flere professionelle elefantprojekter i Sydafrika, bl.a. med fokus på bevarelse af den afrikanske elefant, samt natur- og miljøbevarelse.

Paw er endvidere bindeled mellem ”projekt Black Mamba”, Aalborg Zoo og Africa Tours. Black Mamba er et unikt naturbevarings- og antikrybskytte program, der i 2013 blev startet af biolog og Head Warden i Balule Nature Reserve, Craig Spencer.

Black Mamba består udelukkende af lokale kvinder fra områderne ved Kruger National Park. Kvinderne er ubevæbnede, men deres tilstedeværelse i Balule Nature Reserve har aktivt gjort en markant forskel på antallet af næsehorn, løver, giraffer mm. dræbt af krybskytter.
Via Paws gode kontakter til Craig Spencer og projekt Black Mamba er der muliggjort en årlig tur til området, der normalt udelukkende er forbeholdt zoologer, dyrepassere og andre tilknyttet internationale Zoos.