Africa Tours CSS Sprite


Rejs med Jesper Stagegaard

 

Jesper Stagegaard har igennem en lang årrække beskæftiget sig med naturbevarelse, både i Europa og til daglig også i mere eksotiske omgivelser på den afrikanske savanne.

Jesper sidder til daglig som direktør for Ree Park Safari på Djursland, og har foruden parkens store engagement i arbejdet med at bevare flere truede dyrearter været med til at opbygge parkens store naturbevarelsesarbejde i Masai Mara i Kenya.”Mara er et evigt overflødighedshorn af uudtømmelige safarioplevelser i verdensklasse, og derfor er det også her vores store engagement og hjerte ligger, når det gælder naturbevarelse og det at hjælpe med til at bevare en af Afrikas sidste vildmarker”, udtaler Jesper Stagegaard.

Igennem en lang årrække har Jesper, når tiden har tilladt det, fungeret som rejseguide for specialgrupper, ligesom både TV2 og 

DR har været omdrejningspunkt for flere udsendelser optaget i samarbejde med Jesper - enten som vært foran kameraet, eller som faglig konsulent bag kameraet.

På ”Jespers rejser” kommer vi bl.a. tæt på nogle at de mange projekter som Ree Park Safari driver i Masai Mara, herunder antikrybskytte-patruljerne, helikoptertjenesten, skoleuddannelse af unge masaier og meget, meget mere.