Africa Tours CSS Sprite


Rejs med Uri Løvevild Golman

 

Uri har siden barndommen søgt eventyret i ødemarken og er i dag en anerkendt naturfotograf og har publiceret en række bøger om sin store passion; naturen.

I mange år var han specialiseret i Arktis og hans bog ”Arctic Light” blev en bestseller. Uri er Associate Fellow of the International League of Conservation Photographers og Canon Ambassadør i Danmark for sit arbejde med naturbevarelse.Uri har i 20 år rejst jorden rundt og fotograferet professionelt – fra Borneos jungle med de vilde orangutanger, Antarktis’ majestætiske kejserpingviner, Arktiske isbjørne og hvidhvaler, smukke indiske tigere og næsehorn og det mangfoldige dyreliv på den store Afrikanske savanne.
Uri lever af at tage professionelle billeder, skrive bøger og artikler til fx National Geographic og BBC Wildlife. Uri er desuden foredragsholder, laver fotokurser og oplevelsesrige natur-fotosafarier.

Beriget med verdens kulturer, naturoplevelser og medlem af Eventyrers Klub udlever Uri i dag sin drøm som naturfotograf med sin hustru Helle Løvevild Golman og deres WILD projekt samt We Are Project Wild, der handler om at fotodokumentere verdens sidste vilde steder.

Uri og Helle har udgivet flere bøger sammen, laver TV, holder foredrag og er begge Canon Ambassadører, National Geographic Explorers og fotografer.