Africa Tours CSS Sprite


Rejs med Mogens Trolle

 

Mogens har beskæftiget sig med dyr i over 25 år og på alle syv kontinenter. Han er zoolog og en af Danmarks førende pattedyreksperter, dyrefotograf og forfatter.

Han har bl.a. udgivet bøgerne Afrikas Dyreliv, Grønlands Dyreliv og Dyrelivet på Galapagos.

Hans bog Afrikas Dyreliv roses overalt. I 2013 rejste han 40.000 kilometer i Afrika og tog ikke mindre end 65.000 billeder. Mogens har været rejseleder med speciale i 'wildlife tours' i 20 år med rejser til Afrika, Sydamerika, Galapagos, Antarktis, Madagaskar, Australien samt spækhuggerture til Norge og bjørneture til Finland.

Han har boet fem år i Sydamerika (heraf et år i Amazonas og 2,5 år i Pantanal), et år i det sydlige Afrika og et år i Australien.

Som pattedyrforsker brugte han en årrække på at kortlægge dyrelivet i en stribe uudforskede områder i Sydamerikas vildnis, arbejdede med arter som ozelot, puma, mankeulv og tapir og opdagede en ny hjorteart i Perus Amazonas.

Mogens er i dag ansat som forskningsformidler, eventkoordinator og udstillingsudvikler på Statens Naturhistoriske Museum, og ved siden af det rejser han verden rundt for at fotografere dyr.