Africa Tours CSS Sprite


Rejs med Lene Frøslev

 

Verdens brændpunkter har været Lene Frøslevs liv i mange år. Som journalist og udenrigskorrespondent for blandt andet Information og Berlingske har hun været helt tæt på verdensbegivenhederne i Mellemøsten.

Hun har boet i en årrække i Jerusalem og Tel Aviv, og erfaringerne derfra øser hun gerne ud af bl.a. på rejser dertil. Lene Frøslev er uddannet journalist og har mere end 20 års erfaring som udenrigskorrespondent. Hun har været i frontlinien i Afghanistan og Irak, Syrien og Libanon, Egypten og Nigeria, Kosovo og Nordirland.

Politisk komplicerede rejsemål er en passion for Lene, som elsker at møde mennesker, der klarer sig i en hverdag på trods. Det kan være efter en bomberegn i Gaza, 

blandt pygmæer i Congos regnskove, i den arktiske ødemark i Grønland, blandt tobaksfarmere på Cuba eller i reservater hos amerikanske indianere.

Lene har rejst i flere end 65 lande. Hun er tidligere formand for Kvindelige Eventyreres Klub, hun er medlem af De Berejstes Klub og er chefredaktør for rejsemagasinet Globen.
Lene er i dag freelance journalist, foredragsholder og rejseleder.