Africa Tours CSS Sprite


Rejs med Helle Løvevild Golman

 

Drømmen om verden, spændende kulturer og det vilde dyreliv har altid ligget i Helle. Barndommens sejlerliv og ungdommens søgen efter eventyret.  

Helle brænder for sit arbejde med naturen, er tæt knyttet til livet i felten og elsker de mange timer sammen med dyrelivet.Med en universitetsgrad i nærorientalsk arkæologi og en ranger uddannelse fra Afrika i ryggen, har verdens 7 kontinenter altid været hendes arbejdsplads, både i de næsten 20 år som rejseleder og i dag som professionel naturfotograf.

Helle har stået i spidsen for vildmarksture i Grønland, navigeret ekspeditionsskibe i Arktis og Antarktis og brugt sammenlagt over 3 år i et åbent safarikøretøj i Afrika. 

Beriget med verdens kulturer, naturoplevelser og medlem af de Kvindelige Eventyrers Klub lever Helle i dag sin drøm ud som naturfotograf med sin mand Uri Løvevild Golman og deres WILD projekt samt We Are Project Wild, der handler om at fotodokumentere verdens sidste vilde steder.

Uri og Helle har udgivet flere bøger sammen og er begge Canon Ambassadører, National Geographic Explorers og fotografer.