Africa Tours CSS Sprite


Rejs med Anna Mason  

 

I 1975 rejste Anna til Kenya for at holde ferie. På ferien tabte Anna dog sit hjerte til den mand hun blev gift med, så i dag, mere end 40 år senere, er Afrika fortsat hendes hjem.

Anna og hendes mand rejste så ofte som muligt til Masai Mara i Kenya, hvor de ” i de gode, gamle dage” slog teltet op og overnattede midt på savannen.Om natten kunne de høre løverne jage, mens de om morgenen vågnede til lyden af græssende bøfler udenfor teltet. Disse og mange andre safarioplevelser grundlagde kærlighedsforholdet til den storslåede natur, og til Afrikas fantastiske dyreliv. Siden 2005 har Anna, og som en utroligt vellidt og dedikeret rejseleder, budt gæster velkommen til Kenya, Tanzania, Zimbabwe, Botswana, Namibia og Sydafrika.

Anna har ud over sine mange år som rejseleder bl.a. også arbejdet som galoptræner i det sydlige Afrika bl.a. syv år i Zimbabwe.

Når man rejser med Anna, smittes man af hendes store passion for kontinentet og beriges samtidigt med stor viden og eventyrlige fortællinger fra mere end 40 år i Afrika.