Africa Tours CSS Sprite


Praktiske råd Safari i fem lande i det sydlige Afrika

BEMÆRK:
De nævnte priser er vejledende. Den endelige pris afhænger af flyprisen på det tidspunkt rejsen bestilles. Der tages forbehold for ændring af tider og indkvarteringssteder.

Der er max. 13 gæster på rejsen fordelt i 2 biler på safari. Chaufførerne er engelsktalende og uddannet safariguider. Den danske rejseleder veksler mellem de 2 biler.

REJSEN ER GARANTERET OG GENNEMFØRES.

PAS OG INDREJSEKORT (VISUM)
Som dansk statsborger skal du IKKE have visum til Sydafrika, Nambia og Botswana ved mindre end 90 dages ophold i landet. Ved indrejse til Zambia, er det påkrævet, at du har visum. Visumblanket afleveres i udfyldt stand sammen med USD 50 i kontanter. Der skal ikke bruges billede til ansøgningen. Formularen udleveres i flyet, i lufthavnen eller ved grænseovergangen. Visum købes nemmest ved indrejse til Zambia, men det er også muligt at lave et eVisa. For indrejse til Zimbabwe er det ligeledes påkrævet, at du har visum. Visumblanketten kan udfyldes hjemmefra og medbringes i håndbagagen, ellers udleveres den ved indrejse. Den skal afleveres i udfyldt stand sammen med USD 30 i kontanter.

Vi har udarbejdet en guide som indeholder praktiske tips og råd vedr. din rejse Safari i 5 lande i det sydlige Afrika.

Guiden kan ses og printes HER. 

Rejsedatoer 2020

Dato Pris fra
28. sep. -
7. okt.
10 dage
29.900 DKK
Få tilbud