Africa Tours CSS Sprite


Praktiske råd Jerusalem og Palæstina

BEMÆRK 
De nævnte priser er vejledende. Den endelige pris afhænger af flyprisen på det tidspunkt, rejsen bestilles. Der tages forbehold for ændringer, herunder midlertidige afspærringer, checkpoints og lukkede seværdigheder.

VISUM, PAS OG INDREJSEKORT
Vi flyver til og fra Ben Gurion International, der ligger i Israel mellem Tel Aviv og Jerusalem.
Passet skal være gyldigt i mindst seks måneder efter hjemkomsten. Der kræves ikke visum ved indrejse til Israel, og der burde ikke være problemer med pas, der har stempler fra arabiske lande. Passet bliver ikke stemplet med israelsk stempel ved indrejse, og der vil således ikke være problemer for nogen, der efterfølgende vil rejse i arabiske lande. Men alle får udleveret et blåt indrejse-løsark. Det er VIGTIGT at gemme dette indrejsebevis. Medbring en clips og sæt beviset fast i passet.

Det kan være forbundet med store problemer ved udrejse, hvis indrejsebeviset bliver væk. Og hvis vi bliver standset ved de militære checkpoints hænder det, at pas og indrejsebevis skal forevises. Indrejsebeviset er gratis. Det er en god ide hjemmefra at tage en kopi af passets billedside og have den liggende i kufferten.

SIKKERHED PÅ REJSEN
Det er i almindelighed sikkert at færdes i Jerusalem og på Vestbredden. Man skal selvfølgelig passe på sine ting, for tyverier foregår overalt i verden. Der kan sporadisk opstå politiske spændinger, men det sker sjældent og er som regel koncentreret i meget
begrænsede områder. Sker der, så vil vi sørge for ikke at komme i nærheden af problem-områder.

VI TAGER IKKE HEN, HVOR DER KAN VÆRE FARLIGT
Det er almindeligt at se svært bevæbnede israelske soldater i gadebilledet. Ofte kommer der flere soldater på gaden i forbindelse med de muslimske og jødiske helligdage, og nogle gange kan områder blive spærret af og checkpoints kan blive lukket.

Vi har udarbejdet en guide som indeholder praktiske tips og råd vedr. din rejse til Jerusalem og Palæstina. 

Guiden kan ses og printes HER.

Rejsedatoer 2019

Dato Pris fra
7. maj. -
14. maj.
8 dage
11.500 DKK
Få tilbud