Africa Tours CSS Sprite


Praktiske råd Indiens Tigre, Templer og Taj Mahal

BEMÆRK
Der tages forbehold for ændringer af flytider og indkvarteringssteder. Rejsen gennemføres ved minimum 10 deltagere og max.15 deltagere.
OBS! Rejsen er garanteret.

VISUM 
Der kræves visum for at rejse ind i Indien. E-visa kan søges HER. Dette kan gøres fra 120 dage før til senest 10 dage før rejsen.

KLIMA OG BEKLÆDNING
Klimaet i det centrale Indien er køligst i vintermånederne fra november til februar, hvor naturen er mest frodig og fremtræder smukkest. Fra marts til juni tiltager varmen og klimaet bliver meget tørt. I denne periode visner meget af vegetationen hen, og da de fleste vandhuller og mange små vandløb samtidig tørrer ud, er det den bedste årstid for at se mange dyr omkring de få tilbageværende vandressourcer. Fra juni til september falder temperaturen igen på grund af monsunregnen, men fugtigheden stiger. I denne periode er de fleste nationalparker lukkede på grund af den kraftige regn, og de genåbner først mellem 1. oktober og 1. november, når de små grusveje i parkerne igen bliver farbare.

Vi rejser altså i starten af den tørre og varme periode, så det kan være varmt især midt på dagen. Dette mærkes primært i starten af vores eftermiddagssafarier i de små åbne biler, mens det er køligere på vores morgensafarier og hen mod solnedgang. På hoteller, lodges og under transport i almindelige lukkede biler mellem destinationer er der aircondition, mens der i pauserne midt på dagen kan slappes af i skyggen, evt. med en svalende dukkert i swimmingpoolen, eller på værelserne. Det er en god idé at medbringe solcreme med høj faktor samt evt. en hat med skygge.

Vi har udarbejdet en guide som indeholder praktiske tips og råd vedr. din rejse til Indiens Tigre, Templer og Taj Mahal.

Guiden kan ses og printes HER.

Rejsedatoer 2020

Dato Pris fra
21. mar. -
31. mar.
11 dage
20.650 DKK
Få tilbud