Africa Tours CSS Sprite


Praktiske råd til fotosafari i Kenyas Masai Mara

BEMÆRK 
De nævnte priser er vejledende. Den endelige pris afhænger af flyprisen på det tidspunkt, rejsen bestilles. Der tages forbehold for ændring af tider og indkvarteringssteder. Der er max. 18 gæster på rejsen fordelt i 3 biler med plads til 6 personer i hver bil. Chaufførerne er engelsktalende og uddannet safariguider. Mogens Trolle, turens danske rejseleder, veksler mellem de tre biler under hele rejsen. Angela og Jonathan Scott veksler ligeledes mellem bilerne de fire dage, de er en del af vores safari.

I de små safarifly, der benyttes fra Mara til Nairobi må der kun medbringes 1 stk. bagage maksimalt 15 kg inklusiv håndbagage (selv om der fremgår et højere kilo-antal på din internationale flybillet). Denne må ikke være i form af hårde kufferter, den skal være i bløde sportstasker eller lignende.
HUSK også, at du kan få vasket tøj undervejs.

Rejsen gennemføres ved minimum 10 deltagere og max. 18 deltagere.

VISUM OG PAS
Som dansk statsborger er det påkrævet, at du har visum til Kenya. Visum til Kenya koster for voksne over 16 år per person ved kontant afregning ved ankomst i Nairobi; USD 50, Euro 40, eller GBP 30. Visum til Kenya kan afregnes kontant ved ankomst, eller bestilles på forhånd via eVisa. Vi anbefaler at købe visum ved ankomsten. Uanset om der bestilles eVisa til Kenya, som afregnes online på forhånd, eller om visum betales ved ankomst, skal visumansøgningen afleveres i en visa-skranke ved ankomst til Nairobi. Det er i den forbindelse vigtigt at notere sig, hvor visa-skranken for danske statsborgere er, da der er adskillige skranker, der håndterer visa i ankomstområdet. Skiltningen kunne være bedre.

Bemærk! Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemrejsen og samtidig have mindst to blanke sider tilbage.

Vi har udarbejdet en guide som indeholder praktiske tips og råd vedr. din rejse Fotosafari med verdensberømte naturfotografer i Kenyas Masai Mara. 

 Guiden kan ses og printes HER.  

 

Rejsedatoer 2020

Dato Pris fra
27. sep. -
7. okt.
11 dage
44.995 DKK
Få tilbud