Africa Tours CSS Sprite


Verdensberømte naturfotografer i Kenyas Masai Mara

”Der er ikke noget sted i verden, som er bedre at opleve dyr end Afrika, og her små ti år efter, at jeg udgav førsteudgaven af bogen, er jeg stadig lige bjergtaget af Afrikas dyreliv”.

Således skriver zoolog og dyrefotograf Mogens Trolle i indledningen til sin fotografiske og anmelderroste guide til over 150 forskellige af de mest fascinerende arter af pattedyr, fugle og krybdyr i det østlige og sydlige Afrika.

Og netop Afrika og Mogens Trolle er omdrejningspunktet for denne helt nye, og sublime safarirejse til Kenya i efteråret 2020. Målet for rejsen er Masai Maras græssavanner, og afrejsen er lagt i slutningen af september, hvor verdens største dyrevandring, migration, er på sit aller-, allerhøjeste. Gnuer, zebraer, antiloper i hundredetusindevis, og masser af rovdyr. Det bliver både intenst, rørende og dramatisk, og oplevelserne vil stå i kø om førstepladsen som det ypperste minde fra en fotografisk drømmerejse.

Mogens Trolle er vores erfarne rejseleder på safarien, der med sin baggrund som både zoolog, og naturfotograf sikrer både formidling og faglighed fra øverste hylde.

Undervejs på safarien, der har ophold i hele tre forskellige områder af Mara, gør dokumentaristerne Angela og Jonathan Scott, kendt fra bl.a. den berømte dokumentarserie ”Big Cat Diary” os følge på fire safaridage.

Begge er de fremragende fortællere, og de vil generøst dele ud af anekdoter og rørende fortællinger om deres mange år på savannen, og om tilblivelsen af den berømte dokumentarserie, der gennem årene har fulgt løvers, leoparders og geparders liv på Masai Maras savanne.

Velkommen på eksklusiv fotosafari med Angela og Jonathan Scott, og danske Mogens Trolle som rejseleder.

Rejseleder er Mogens Trolle

Mogens har beskæftiget sig med dyr i over 25 år og på alle syv kontinenter. Han er zoolog og en af Danmarks førende pattedyreksperter, dyrefotograf og forfatter.

Han har bl.a. udgivet bøgerne Afrikas Dyreliv, Grønlands Dyreliv og Dyrelivet på Galapagos. Hans bog Afrikas Dyreliv roses overalt. I 2013 rejste han 40.000 kilometer i Afrika og tog ikke mindre end 65.000 billeder.

Læs meget mere om din rejseleder Mogens Trolle HER

Prisen inkluderer: 

 • Flyrejse på økonomiklasse
 • Fly Mara North – Wilson (OBS! 15 kg bagagebegrænsning på fly)
 • En nat i Nairobi m/morgenmad
 • Tre nætter Mara Ashnil Camp ved Mara-floden
 • To nætter på Mara Serena Safari Lodge
 • Tre nætter på Karen Blixen Camp ved Mara-floden
 • Helpension under safari
 • Frokost på KBC på hjemrejsedagen
 • Middag i Nairobi på hjemrejsedagen
 • Entré til nationalparker
 • Kørsel i 4*4 med 6 gæster per bil og alle har vinduesplads
 • Kørsel i åbne 4*4 med 6 gæster per bil under ophold på KBC
 • Dansk ekspertrejseleder, zoolog og naturfotograf Mogens Trolle
 • Rejseleder og naturfotografer Angela og Jonathan Scott på fire dages safari
 • Engelsktalende chauffører
 • Transfer fra/til lufthavn
 • Lufthavnsskatter/Rejsegarantifond

Prisen inkluderer ikke:

 • Visum til Kenya USD 50
 • Vaccinationer
 • Drikkepenge, drikkevarer og øvrige personlige udgifter
 • Private udflugter f.eks ballonsafari
 • Forsikringer

Mød de verdensberømte naturfotografer Jonathan & Angela Scott - kendt fra bl.a. Big Cat Diary

Ægteparret Jonathan og Angela Scott er prisvindende fotografer og miljøforkæmpere, de er ambassadører for flere foto- og miljøorganisationer, og så står de bag utallige bøger og naturprogrammer, som er blevet filmet over hele verden.

Jonathan blev født i London i 1949 og har boet i Kenya siden 1977. Han har en universitetsgrad med æresbevisning i zoologi fra Queens University i Belfast i Nordirland. I 1987 vandt han Wildlife Photographer of the Year Competition – den mest prestigefyldte vildtlivs fotokonkurrence der findes.

Angela Scott blev født i Alexandria i Egypten i 1953 og brugte hendes barndom i Dar Es Salaam i Tanzania. Jonathan og Angela blev gift i Masai Mara i 1992, og de har vist sig at være et usædvanligt produktivt makkerpar. De har rejst verden rundt både som tv-værter og fotografer, og for at indsamle materiale til deres bøger. I 2002 vandt Angela Wildlife Photographer of the Year Award. Hendes vinderbillede blev udvalgt mellem mere end 18.000 billeder fra over 60 forskellige lande. Titlen resulterede i, at Jonathan og Angela er det eneste par i verden, som hver for sig har vundet konkurrencen. Jonathan og Angela bor til dagligt i Nairobi i Kenya, og har en permanent base i Governor’s Camp i Masai Mara. Deres prisvindende billeder har optrådt i bøger og magasiner verden over, inklusive National Geographic, Geo, Geographical, BBC Wildlife, Digital Photography, Outdoor Photographer, Traveller og mange flere.

I 1996 blev den første serie af Big Cat Diary realiseret. I den optrådte de samme store kattedyr, som Jonathan og Angie havde brugt så mange år på at observere, fotografere og tegne i Masai Mara. Big Cat Diary er stadig en af de mest populære og gensendte tv-serier, og den vises verden over på BBC/Animal Planet.

Angela var fotograf af stillbilleder til serien og game spotter for Big Cat Diary, og i 2000 blev Jonathan og Angela booket af Harper Collins til at skrive en trilogi af bøger om Afrikas katte; én om løver, én om leoparder og én om geparder. Bogserien skulle akkompagnere tv-serien Big Cat Diary. Jonathan og Angelas seneste tv-projekt er Big Cat Tales fra 2018, som er fem programmer af en times varighed.

Scott-parret er meget efterspurgte som foredragsholdere om deres arbejde som miljøforkæmpere og vildtlivsfotografer, og de deler verden over budskabet om at bevare vores natur. Når de ikke filmer eller arbejder på deres bogprojekter, er de værter for små grupper af rejsende til destinationer over hele verden, lige fra det varme Afrika til de frosne islandskaber på Antarktis.


Rejsedatoer 2020

Dato Pris fra
27. sep. -
7. okt.
11 dage
44.995 DKK
Få tilbud