Africa Tours CSS Sprite


Praktiske råd vedr. Etiopien - Safari på Afrikas tag

BEMÆRK
Der tages forbehold for ændringer af flytider og indkvarteringssteder. Rejsen gennemføres ved minimum 10 deltagere og max.15 deltagere.
OBS! Rejsen er garanteret.

PAS OG VISUM 
Ved indrejse i Etiopien skal du have et pas, som er gyldigt mindst 6 måneder efter den forventede hjemrejsedato, og du skal have minimum 2 blanke sider i dit pas.

Per 14.01.2019 kan der søges elektronisk e-visum på forhånd HER eller som dansk statsborger kan du også søge det direkte ved ankomst til lufthavnen i Addis Ababa/Bole International Airport, hvilket vi anbefaler at du gør ved ankomst.
Medbring et enkelt pasfoto i farver. Visum koster 348 sv. kr svarende til ca. USD 40,00, der betales i kontanter ved ankomst.

Har du ikke dansk statsborgerskab, kan der være andre forhold, der gør sig gældende. Det er i dette tilfælde din pligt selv at undersøge, hvad der kræves for rejser til Indien. Dette kan ske via ambassaden tilhørende det land, hvor du har statsborgerskab. Medbring kopi af dit pas, kreditkort etc. hvis uheldet skulle være ude og du mister dem. Det gør den efterfølgende proces meget nemmere.

FYSIK
Du skal være selvhjulpen for at tage med på turen, men det kræver ikke en specielt god fysik. De hårdeste udfordringer er nogle korte gåture, der ikke foregår i umiddelbart udfordrende terræn, men til gengæld i stor højde og derfor tynd luft. Det er dog frivilligt hvor langt man vil gå på disse ture, der er en stor oplevelse selvom man reducerer længden.

TEMPERATUR OG KLIMA 
Etiopiens klima er normalt solrigt med tør luft, og ikke mindst på det valgte rejsetidspunkt. Da vi er tæt på ækvator er solens stråler stærkere end vi er vant til, og især i landets store højder, hvor dette ikke umiddelbart føles i den kølige bjergluft, men det snyder, så husk solcreme med høj faktor. Det er næppe overraskende, at det kan blive varmt om dagen, men især i bjergene kan det blive ret koldt om aftenen, natten og i de tidlige morgentimer. Derfor bør der også medbringes noget varmt tøj, men også noget vindtæt, da det hænder at det kan blæse op.

TRANSPORT
Vi kører i stærke firehjulstrukne køretøjer, typisk Toyota Landcruiser, der er yderst velegnede til de stejle stigninger, de store højder og grusvejene i nationalparkerne, som forekommer undervejs på ruten. Ud over chaufføren, sidder vi kun tre i hver bil, så alle har fint udsyn og god plads på hele safarien.
Den danske rejseleder veksler mellem bilerne.

Vi har udarbejdet en guide som indeholder praktiske tips og råd vedr. din rejse Etiopien - Safari på Afrikas tag. 

Guiden kan ses og printes HER.

Rejsedatoer 2020

Dato Pris fra
6. jan. -
17. jan.
12 dage
29.600 DKK
Få tilbud