Africa Tours CSS Sprite


Den ultimative fotosafari til Kenya

Forestil dig at du er på jagt. På jagt efter at gøre en forskel og efter det helt perfekte foto. Med den internationale naturfotograf Morten Hilmer og Ree Park Safaris direktør, Jesper Stagegaard, som ekspeditionens rejseledere behøver dette ikke længere være en forestilling. I november 2019 rejser vi til det eventyrlige og vilde Kenya –og du kan komme med på denne helt exceptionelle ekspedition, hvor du som deltager med egne øjne kan se og komme med bagom det store udfordrende naturbeskyttelsesarbejde, der gøres i området, samtidig med at du er på fotosafari med Morten Hilmer - en af verdens bedste naturfotografer.

I samarbejde med Gate To Nature og Ree Park Safari arrangerer vi denne nye måde at rejse på, idet vi sammen kanaliserer overskuddet af din rejse til et konkret projekt. I dette tilfælde vil vi opkøbe land, helt præcis et landområde kaldet ”Plot 92”.

Området er under massivt pres bl.a. på grund af landbrug og potentielt opkøb af forretningsinteressenter, som ønsker at forvandle Masai Mara i Kenya til alt andet end den naturperle, som reservatet er verdenskendt for.

Masai Mara har en høj biodiversitet, og er i dag et af verdens mest elskede safariområder på grund af dets enorme rigdom på dyr. Løver, hyæner og elefanter er blot nogle af de arter, for hvilke en uberørt savanne er afgørende for deres eksistens.

Som en del af rejsen får du sammen med Ree Park Safaris direktør, Jesper Stagegaard, også mulighed for at komme med bag kulissen i det store elefantbeskyttelsesprojekt Mara Elephant Project. Projektet blev startet som en reaktion, på det eskalerende antal krybskytter der var i Mara-området, og den enorme trussel de udgjorde for bestanden af elefanter. Mara Elephant Project har derfor udviklet et udvalg af programmer, der har afgørende betydning for områdets elefanter.

Missionen og visionen for denne unikke rejse er klar. Du kommer til at gøre en konkret forskel for dyrelivet og naturen i Kenya, samtidig med at du skal på fotosafari med af en af verdens bedste naturfotografer - Morten Hilmer.

Som noget enestående er det lykkedes at få de verdensberømte naturfotografer, og tv-producenterne af BBC’s ”Big Cat Diary”, Angela og Jonathan Scott til at deltage på turen. De vil både besøge vores ekspedition, give foredrag og deltage på safari på slutningen af rejsen. Sammen med andre fotografer vil du komme tæt på Afrikas natur og dyreliv som aldrig før. Der vil også være indrettet workshopstationer, hvor du får tips og tricks til at fintune dine allerbedste skud.

Rammerne for rejsen er perfekte da Karen Blixen Camp bliver udgangspunktet for opholdet. Campen ligger i den vestlige del af Masai Maras økosystem men uden for selve reservatets grænse, og direkte ned til den livgivende Mara-flod, som er fyldt af dyreliv.

Den unikke placering gør, at du bogstaveligt talt kan fotografere det vilde dyreliv lige udenfor dit telt eller fra det smukt placerede opholdsområde lige ned til floden, hvor elefanter, krokodiller og flodheste kommer forbi. Udover Mara-floden kommer du også på fotosafari på savannen, hvor du helt ekstraordinært får muligheden for at komme meget tæt på bl.a. løver, giraffer, elefanter, strudse og med lidt held, vildhunde og leoparder. Morten Hilmer vil være med dig hele vejen som fotoguide og underviser.

Vi ses i Kenya!

Rejseledere er Morten Hilmer og Jesper Stagegaard

Morten er en af Danmarks absolut bedste naturfotografer med speciale i dyreliv og natur. Han er bl.a. blevet kåret som prisvinder af Danmarks Naturfotograf, Europæisk Wildlife Photographer og Veolia Environnement Wildlife Photographer.

Jesper har igennem en lang årrække beskæftiget sig med naturbevarelse, både i Europa og til daglig også i mere eksotiske omgivelser på den afrikanske savanne. Jesper sidder til daglig som direktør for Ree Park Safari på Djursland, og har foruden parkens store engagement i arbejdet med at bevare flere truede dyrearter været med til at opbygge parkens store naturbevarelsesarbejde i Masai Mara i Kenya.

Læs meget mere om din rejseleder Morten Hilmer HER

Læs meget mere om din rejseleder Jesper Stagegaard HER.

Prisen inkluderer: 

 • Flyrejse Danmark-Nairobi t/r på økonomiklasse
 • Overnatning i Nairobi på ankomstdagen m/morgenmad
 • Fly Wilson – Mara – Wilson (obs bagagebegrænsning på fly)
 • Syv overnatninger i luksustelt på Karen Blixen Camp
 • Alle måltider på KBC samt kaffe, te, mineralvand, øl, sodavand samt husets vine
 • Morgen- og eftermiddagssafari i åbne 4*4
 • Parkentre til Mara North Conservancy
 • Fotosafari på Karen Blixen Camp i Mara North
 • Bidrag til opkøb af ”Plot 92” i Mara North
 • Morten Hilmer og Jesper Stagegaard som rejseledere
 • Fotoworkshops med Morten Hilmer på Karen Blixen Camp
 • Foredrag og besøg af Jonathan og Angela Scott, d. 9. november
 • Morgensafari med Jonathan og Angela Scott, d. 10. november
 • Engelsktalende chauffører
 • Transfer til/fra lufthavn
 • Lufthavnsskatter
 • Rejsegarantifond

Prisen inkluderer ikke:

 • Visum til Kenya USD 50
 • Vaccinationer
 • Drikkepenge og øvrige personlige udgifter
 • Private udflugter, f.eks. ballonsafari og besøg i Masailandsby
 • Forsikringer
 • Ikke nævnte måltider og drikkevarer 

Mød filmproducenterne Jonathan & Angela Scott

Ægteparret Jonathan og Angela Scott er prisvindende fotografer og miljøforkæmpere, de er ambassadører for flere foto- og miljøorganisationer, og så står de bag utallige bøger og naturprogrammer, som er blevet filmet over hele verden.

Jonathan blev født i London i 1949 og har boet i Kenya siden 1977. Han har en universitetsgrad med æresbevisning i zoologi fra Queens University i Belfast i Nordirland. I 1987 vandt han Wildlife Photographer of the Year Competition – den mest prestigefyldte vildtlivs fotokonkurrence der findes.

Angela Scott blev født i Alexandria i Egypten i 1953 og brugte hendes barndom i Dar Es Salaam i Tanzania. Jonathan og Angela blev gift i Masai Mara i 1992, og de har vist sig at være et usædvanligt produktivt makkerpar. De har rejst verden rundt både som tv-værter og fotografer, og for at indsamle materiale til deres bøger. I 2002 vandt Angela Wildlife Photographer of the Year Award. Hendes vinderbillede blev udvalgt mellem mere end 18.000 billeder fra over 60 forskellige lande. Titlen resulterede i, at Jonathan og Angela er det eneste par i verden, som hver for sig har vundet konkurrencen. Jonathan og Angela bor til dagligt i Nairobi i Kenya, og har en permanent base i Governor’s Camp i Masai Mara. Deres prisvindende billeder har optrådt i bøger og magasiner verden over, inklusive National Geographic, Geo, Geographical, BBC Wildlife, Digital Photography, Outdoor Photographer, Traveller og mange flere.

I 1996 blev den første serie af Big Cat Diary realiseret. I den optrådte de samme store kattedyr, som Jonathan og Angie havde brugt så mange år på at observere, fotografere og tegne i Masai Mara. Big Cat Diary er stadig en af de mest populære og gensendte tv-serier, og den vises verden over på BBC/Animal Planet.

Angela var fotograf af stillbilleder til serien og game spotter for Big Cat Diary, og i 2000 blev Jonathan og Angela booket af Harper Collins til at skrive en trilogi af bøger om Afrikas katte; én om løver, én om leoparder og én om geparder. Bogserien skulle akkompagnere tv-serien Big Cat Diary. Jonathan og Angelas seneste tv-projekt er Big Cat Tales fra 2018, som er fem programmer af en times varighed.

Scott-parret er meget efterspurgte som foredragsholdere om deres arbejde som miljøforkæmpere og vildtlivsfotografer, og de deler verden over budskabet om at bevare vores natur. Når de ikke filmer eller arbejder på deres bogprojekter, er de værter for små grupper af rejsende til destinationer over hele verden, lige fra det varme Afrika til de frosne islandskaber på Antarktis. 


Rejsedatoer 2019

Dato Pris fra
2. nov. -
11. nov.
10 dage
42.300 DKK
Få tilbud