Africa Tours CSS Sprite


Praktiske råd Bliv Elefantambassadør i Sydafrika

BEMÆRK:
De nævnte priser er vejledende. Den endelige pris afhænger af flyprisen på det tidspunkt rejsen bestilles. Der tages forbehold for ændring af tider og indkvarteringssteder.

AT BO I EN FORSKERLEJR:
For mig personligt (rejseleder Paw Gosmer), er netop denne her tur noget helt særligt. Netop opholdet i den lille og primitive forskerlejr gør turen enestående. Her får vi Afrika helt ind under huden, da vi bor midt ude i bushen. Lejren er til dagligt beboet af en gruppe mennesker, der har dedikeret deres liv og hjerter til at arbejde med naturbevaring, og dermed også til at beskytte dyr som elefanter og næsehorn mod krybskytter.
Det betyder, at vi kommer til at bo på en arbejdsplads. En arbejdsplads, der ofte er fyldt med uforudsigelige opgaver, og jeg er sikker på, at det kommer til at give os nogle kæmpe oplevelser.
Turen, som hvert år kun er forundt en lille gruppe gæster, er dermed et kig ind bag kulisserne i virkelighedens Afrika på godt og på ondt.
Safari And Beyond/Africa Tours og Aalborg Zoo har i mange år støttet op omkring arbejdet og ildsjælene i Balule. Vi glæder os til at involvere jer, og til at I også bliver ambassadører for projektet. 

PRAKTISKE INFORMATIONER:
Udover de normalt gældende praktiske råd og tips for turen gør vi opmærksom på følgende, der gælder under opholdet i elefantforskerlejren:
- Vi bor midt i naturen og skal derved udvise stor agtpågivenhed i forhold til de vilde dyr. Det er ikke unormalt med besøg af dyr i lejren. Hvis vi er så heldige, er det vigtigt at vi alle forholder os rolige.
- Efter lejren lukker ned om aftenen, er der af sikkerhedsmæssige årsager, ikke adgang til toiletterne før daggry.
- Vi bliver indkvarteret 2 og 2 i enkeltsenge i lejrens hytter.
- Det er ikke tilladt at have mad/slik/frugt og lignende i hytterne. (For at undgå at tiltrække dyrene)
- Vand kan være en begrænset resurse. Derfor henstilles der til at bruge vand med omtanke.
- Der bliver mulighed for at handle drikkevarer osv. inden vi kommer frem til Balule. Her skal der handles ind til alle dagene i lejren.

Husk at medbringe:
- Håndklæde.
- Solcreme, hat/kasket eller lignende.
- Håndsprit.
- Myggespray (anbefales at købe lokalt).
- Lommelygte til orientering i lejren, bl.a. så man ikke træder på en skorpion. (Lyset fra en mobiltelefon er ikke nok).

PROJEKT BLACK MAMBA:
Som deltager på Paws elefantsafarier med Safari And Beyond er du udover en perlerække af oplevelser med til kontant - via en donation - at bidrage til naturbevaring, og antikrybskytte programmet Black Mamba.

Black Mamba projektet er startet af biolog og Head Warden i Balule Nature Reserve, Craig Spencer.

Craigs liv er Afrika, naturbevaring og -beskyttelse og han er manden bag flere projekter til dyrenes beskyttelse blandt andet Black Mamba.

Black Mamba består udelukkende af lokale kvinder fra områderne ved Kruger National Park. Kvinderne er ubevæbnede, men deres tilstedeværelse har aktivt gjort en markant forskel på antallet af næsehorn, løver, giraffer m.fl. dræbt af krybskytter. Blandt andet blev der elleve måneder i træk ikke skudt et en¬este næsehorn i området, hvor Black Mamba patruljerer. Naboreservatet – uden Black Mambas tilstedeværelse – mistede hele 23 næsehorn i samme periode!!

Black Mamba er baseret på donationer, og donationen fra safari-rejserne med Paw, overrækkes direkte til Craig Spencer af Paw Gosmer én gang årligt.

Donationen går direkte og ubeskåret til naturbevaringsprojekter under Craig Spencers ledelse, og er med til at give en aktiv beskyttelse af de udryddelsestruede dyr.

Aalborg Zoo og Safari And Beyond/Africa Tours støtter aktivt projekter startet og bestyret af Craig Spencer – heriblandt som nævnt Black Mamba. Du kan med din deltagelse på en fantastisk safarirejse med Paw også være med til at gøre en forskel for Afrikas dyr.

Vi har udarbejdet en guide som indeholder praktiske tips og råd vedr. din rejse til Bliv Elefantambassadør i Sydafrika.

Guiden kan ses og printes HER.

DELTAGER I 2017; SASCHA WEDEL HAR SENDT OS DENNE HILSEN:
Netop hjemvendt fra den fedeste ferie nogensinde. Med flere tusinde billeder og oplevelser i bagagen. Det kan ikke beskrives, hvor fantastisk det har været

Tusind tak til vores rejseleder Paw Gosmer for at arrangere denne tur. 
Det kan ikke fortælles, det skal opleves! 🐘🐘