Africa Tours CSS Sprite


Best of Africa 

Dag 1: På vej til Kenya
I flyver fra Danmark til Kenya tidligt om morgenen via flyskifte i Europa, fx Amsterdam. Flyrejsen er med KLM eller et andet internationalt selskab. Mad og drikke er inkluderet på flyvningen fra Europa til Kenya. Ombord på flyvningen er der også gratis underholdssystem, der tilbyder biograffilm, musik og anden underholdning.

Ankomst Nairobi samme aften, hvor en repræsentant fra Africa Tours byder velkommen og kører jer til Hotel Intercontinental, der ligger i behagelig køreafstand fra lufthavnen og det tager normalt godt tyve minutter at køre fra lufthavnen til hotellet. Overnatning for en nat.

Opholdet er inklusive morgenmad.

Dag 2: Karen Blixen Camp og Mara
Efter en dejlig nats søvn og et forfriskende brusebad starter vi med dejlig morgenmad på hotellet. Det er også her I mødes med jeres dansktalende rejseleder. Vi køres til den lille air-strip Wilson, hvor vort fly til savannen venter os.

Flyveturen er behagelig, og vi får set savannen fra oven - en stor og betagende oplevelse. Vi lander på en lille air-strip på savannen og kører i åbne safaribiler til Karen Blixen Camp, vores indkvartering for de næste dage. Stedet er aldeles betagende, og flere danskere har allerede stiftet positivt bekendtskab med Karen Blixen Camp. Fra lodgen er der direkte udsigt til Mara-floden. Betagende, vildt og helt utroligt at kunne nyde dyrene, der tiltrækkes af det livgivende vand blot relativt få meter fra verandaen.

Campen, der består af 22 yderst rummelige og luksusprægede kanvastelte, er en af de mest charmerende og stemningsfulde camps, og man har på Karen Blixen Camp virkelig formået at kombinere høj komfort, en atmosfære fra en svunden tid med alt, hvad den moderne turist forventer.

Indkvartering for fire nætter. Allerede fra air-strippen til Karen Blixen Camp har vi måske allerede de første dyreoplevelser.

Opholdet er inkluderet alle måltider samt kaffe, te, øl, sodavand samt husets vine.

Dag 3-5: Safari i åbne safaribiler - en vild oplevelse!
Mara North er et godt 300 m2 stort privatejet reservat, der ligger i åben forbindelse til Masai Mara, der er godt 1.500 kvadratkilometer stort, og er hjemsted for en ufattelig mængde dyr.
Vi kører på safari morgen og aften i campens egne biler, og på vores safaridage kommer vi til at opleve såvel små som store rovdyr, græsædere og masser af fugle.

Mara er en del af det gigantiske Serengeti-økosystem, hvor nationalparken Serengeti ligger syd for Masai Mara og dermed i Tanzania. I Mara finder man de store kattedyr. Særligt er leoparder, geparder og løver rigtig godt repræsenteret. Derudover ses bøfler, flodheste, giraffer, zebraer, krokodiller, aber, elefanter, ja mange af de så kendte ”Afrika-dyr”. Og oplevelserne er tæt på og i et antal, man næsten ikke begriber. Husk derfor masser af hukommelseskort til kameraet og videokameraet.

Mara er også masaifolket, og det er naturligvis også muligt at besøge en masailandsby i forbindelse med vores ophold i reservatet. Besøget i en masailandsby er både et besøg hos en helt, helt anden kultur end vores egen, og også muligheden for at købe spændende souvenirs med hjem.

Under hele vores ophold ser vi til at udnytte dagene bedst muligt, så vi får de bedste minder med hjem.

Ønskes en tur i en luftballon, er Mara vel nok et af de mest spændende steder for dette overhovedet. Ballonsafari kan bestilles såvel hjemmefra som på campen.

Dag 6: Mara North - Nairobi
Vi siger farvel til Karen Blixen Camp, Mara og safari i verdensklasse. Vi flyver retur til Nairobi med et sidste blik til savannen mange oplevelser rigere.
I Nairobi har vi indlagt et besøg på Karen Blixens Museum/Farm. For mange danskere er det et stort ønske at opleve en store, danske forfatterindes hjem i Kenya, og atmosfæren fra dengang. Mange af værelserne står endnu som da Karen Blixen levede på stedet. Samtidigt ses også flere giner med noget af den beklædning som Rober Redford og Meryl Streep havde på i forbindelse med storfilmen og klassikeren ”Out of Africa”.

Efter besøget fortsættes til den berømte restaurant Carnivore for sen frokost inden vi indkvarteres for en nat på Hotel Intercontinental. Der er mulighed for at købe aftensmad på hotellet.

Morgemad og frokost inkluderet.

Dag 7+8: Nairobi - Victoria Falls
Vi køres til lufthavnen, hvorfra vi flyver fra Kenya til Zimbabwe og lander i Victoria Falls. Transfer til Victoria Falls by, der ligger ca. ½ times kørsel fra lufthavnen. Victoria Falls er en meget lille by, man nemt selv kan bevæge sig rundt i. Her er restauranter, cafeer, supermarked og et stort marked med souvenirs, træfigurer, tøj m.m.

Indkvartering for to nætter på Ilala Lodge Hotel, der ligger i udkanten af Victoria Falls by og i gåafstand til vandfaldene. Ilala Lodge Hotel er en perle, hvor man fra første færd føler sig henført til en svunden tid, der oser af charme.

Resten af dagen og efterfølgende dag på egen hånd. Der vil være mulighed for at gå en tur ud til vandfaldene eller måske booke et Sunset Cruise på Zambezi. I sejler ned ad floden blandt flodheste, krokodiller, fugleliv og måske elefanter til lyden af det buldrende vandfald og hvor Afrikas smukke solnedgang nydes ombord på et af cruise skibene.

Victoria Falls er Afrikas adrenalin hovedstad med bl.a. bungeejump, riverrafting m.m. Men er man ikke til så vilde ting, så kan en helikoptertur ud over vandfaldene varmt anbefales – et imponerende syn.
Africa Tours tilbyder også en halvdags cykeltur. En super god og anderledes oplevelse. Denne udflugt anbefales bestilt hjemmefra.
Jeres rejseleder er selvfølgelig behjælpelig med at booke udflugter.

Oktober og november er perioden, hvor der er mindst vand i Zambezi-floden, hvilket giver gode muligheder for at komme tæt på vandfaldene, da støvskyen er minimal og derved få nogle rigtig gode billeder.

Morgenmad inkluderet.

Dag 9: Victoria Falls - Batoka kløften
Vi afhentes på vores indkvartering og køres ca. ½ time til Gorges Lodge & Little Gorges Tented Lodge, hvor vi indkvarteres for en nat. Fantastisk og storslået beliggenhed må være nøgleordet for denne indkvartering. Denne smukke lodge ligger helt ud til kanten af Batoka kløften. Uanset hvor man kigger hen bliver man blæst væk af en fantastisk udsigt. Lodgen er én blandt de ti bedst placerede lodges i Afrika.

Området er kendt for sine mange ørne, der bygger reder på klipperne i kløften og lader sig svæve/bære oppe over den store kløft – et imponerende syn. Vi skal på en guidet solnedgang- og ørneudflugt sidst på eftermiddagen (afhængig af vejret).

Opholdet er inkluderet alle måltider, sodavand, øl, vin og lokale drikkevarer samt daglig tøjvask.

Dag 10+11: Batoka kløften - Zambezi floden
I løbet af formiddagen køres vi det korte stykke til Zambezi Sands River Camp. Igen en camp med en helt enestående og unik beliggenhed. En camp man ikke må snyde sig selv for.
Ved hovedvejen holder 4-hjulstrukne biler klar til at køre os frem til campen, der ligger inde i Zambezi National Park. Vi kører safarikørsel undervejs og stopper selvfølgelig hvis vi møder nogle af områdets dyr.
Efter ca. 1 time er vi fremme, hvor vi indkvarteres i store luksustelte. Alle teltene ligger direkte og med en storslået udsigt til Zambezi. Indkvartering for to nætter.

Inkluderet under opholdet to daglige og valgfrie aktiviteter per overnatning. Der vil være mulighed for at vælge mellem følgende aktiviteter:
Safarioplevelse i Zambezi N.P valgfrit mellem bil, vandresafari eller i båd, kano-, fiske- og sejlture på Zambezi, sundowner sejltur, uddannet safariguide er med på udflugterne.

Et par helt fantastiske dage venter og alt sammen til lyden af den mægtige Zambezi-flod som kulisse.

Opholdet er inkluderet alle måltider, sodavand, øl, vin og lokale drikkevarer samt daglig tøjvask.

Dag 12+13: Out of Africa – Danmark kalder
En stor og mindefuld rejse er ved at nå vejs ende. I løbet af formiddagen transfer til lufthavnen, hvor vi flyver til Johannesburg for fly videre om aftenen mod Europa f.eks via Amsterdam med ankomst til Danmark efterfølgende dag. På de oversøiske strækninger serveres mad og drikkevarer.

Inkluderet morgenmad dag 12.

Rejsedatoer 2019

Dato Pris fra
25. okt. -
6. nov.
13 dage
38.995 DKK
Få tilbud